top of page
Design uten navn (8).png

Bli kjent med oss

Vårt hovedmål er å tilby spesialiserte tjenester og løsninger innen elektro, automasjon, instrumentering, fiberoptikk, telekommunikasjon og brann- og gassystemer. Vi tilpasser løsninger for våre kunders behov.


Med et sterkt fokus på sikkerhet og kvalitet, gjør dette oss til en pålitelig partner.​ Vi sørger for å levere praktiske løsninger for dagens behov og forberede oss på fremtidens utfordringer.

Hovedkontor

Stavanger, Forus

Hovedkontor er lokalisert i Stavanger, Forus, et pulserende sentrum i olje- og gasssektoren.

Maskinveien 9,
4033 Stavanger

Adresse

Vårt Team

Vi verdsetter den ekspertisen og erfaringen som hver enkelt medarbeider bidrar med, vårt team består av 87 ansatte. Sammen jobber vi målrettet for å levere førsteklasses tjenester til våre kunder hver eneste dag.

Veien til en Bærekraftig Fremtid

En bærekraftig framtid påvirker oss alle, og vi er innstilt på å bidra aktivt til denne utviklingen. Dette krever en dyptgående forståelse av både eksisterende og fremvoksende teknologier, samt evnen til å integrere disse på en måte som skaper reelle fordeler for samfunn og industri.

Hos WE Energy tar vi denne utfordringen på alvor. Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre våre metoder og vi investerer i opplæring og utvikling for å sikre at vårt team alltid er i front når det gjelder teknologisk innovasjon og beste praksis.

Vi ser frem til å være en del av løsningen og bidra til en grønnere og mer bærekraftig fremtid. Gjennom samarbeid er vi klare til å takle oppgavene som ligger foran oss, og vi er overbevist om at våre prosjekter vil gjøre en betydelig forskjell.

Sammen kan vi forme en mer bærekraftig fremtid og en realitet som gir fordeler for både nåværende og kommende generasjoner.

Veien til en Bærekraftig Fremtid (1).png

Totalleverandør av EPCI-prosjekter

WE Energy er stolte av å være en totalleverandør som tilbyr komplette EPCI-prosjekter (Engineering, Procurement, Construction, and Installation). 

Vi dekker hele prosessen og sikrer at hvert prosjekt er grundig planlagt og optimalisert for effektivitet og pålitelighet. 

bottom of page